به گزارش میراثآریا به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان، محسن جانجان تصریح کرد: با توجه به ظرفیت غنی همدان در بخش تاریخ، فرهنگ، هنر، زبانشناسی، مشاهیر و ... ضرورت ایجاب کرد تا این بنیاد را در همدان داشته باشیم.
رئیس بنیاد ایرانشناسی افزود: رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی کشور نیز با صدور مجوز، تجهیز و توسعه بنیاد مرکز همدان همکاری لازم را در این زمینه داشتند و با راهاندازی این بنیاد فعالیتهای خود را در بخشهای تاریخی، فرهنگی، زبانشناسی، معماری و ...که در معرفی استان همدان دخیل است، آغاز کرده و توانستیم همدان را بیش از پیش معرفی کنیم.
جانجان اولویت نخست بنیاد را تهیه دانشنامه جامع همدان دانست و گفت: این دانشنامه با مدخلهای متفاوتی که دارد، با استفاده از پژوهشگران برجسته استان در زمینههای مربوطه دعوت و شورای پژوهشی را برای دانشنامه تشکیل داد.
رئیس بنیاد ایرانشناسی در استان همدان به برگزاری کارگاههای آموزشی معماری، گردشگری و همدان شناسی در این بنیاد اشاره کرد و گفت: این کارگاهها برای جامعه هدف در هر بخش برگزار شده است و با اکثر انجمنها و پژوهشگران نیز در ارتباط هستیم.
جانجان اضافه کرد: در حال حاضر 20 استان از نمایندگی شعبه بنیاد ایرانشناسی بهرهمند هستند.
30 اردیبهشت روز ایرانگردی و ایرانشناسی نامگذاری شده است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/